Maak een online afspraak

Check alle antwoorden

Hier vind u antwoord op veel algemene vragen, voor als wij onverhoopt u even niet te woord kunnen staan i.v.m. werkzaamheden. Raadpleeg ons persoonlijk met uw vragen indien uw vraag er niet bij staat. Dit kan per email of telefonisch of kom langs.

Om een werkplek te huren kunt u het beste gebruik maken van de online reserverings tool, na de ideal betaling is de plek gereserveerd. Telefonisch reserveren is niet meer mogelijk!

Heeft u een grote camper of een bus waar u aan gaat sleutelen? Kies dan voor de vierkolomsbrug.

Gaat u de remblokken vervangen van een personen auto? Kies dan een tweekolomsbrug.

Een annulering van de gemaakte reservering kan tot 24uur voor de afspraak. U dient annulering van de afspraak altijd telefonisch door te geven bij CHECK doe het zelf garage: 026-3826001. Het bedrag dat u heeft overgemaakt wordt dan teruggestort op uw bankrekning.

Als u beld graag even uw bestelnummer doorgeven (deze staat in de bevestigingsmail die u ontvangen heeft na de betaling).

zie onze prijslijst. U kunt voor €10,00 per uur al een sta plek huren. Een hefbrug huren kost €13,00 per uur. Wij hebben zowel 4- al 2-koloms hefbruggen staan voor verhuur.

U kunt altijd bijboeken via de online reserverings tool, maar als u al op de locatie bij CHECK op de werkplek staat te sleutelen en de werkplek is nog vrij (informeer het eerst bij een CHECK medewerker) dan kunt u gewoon door sleutelen. Het resterende bedrag rekent u dan bij de balie af.

Ja, in onze online reserverings tool kunt u diverse paketten kiezen en samenstellen. Bijvoorbeeld over meerdere dagen of een combinatie van een sta plek of hefbrug. U kunt maximaal 16 uur in totaal reserveren.

Liever niet. Check beschikt over een zeer uitgebreid assortiment gereedschap dat u kunt huren bij ons. Zie onze prijslijst voor meer informatie.

Ja, CHECK kan uw auto APK laten keuren voor u. Ook kan CHECK eerst uw auto APK voorkeuren. Dit om eventuele problemen tijdig en voorafgaand aan de officiële keuring vast te stellen. 

Ja, u kunt altijd langskomen om uw auto te laten repareren. Wij zullen altijd eerst de auto controleren na het aanhoren van het door u omschreven probleem. Als onze monteur het probleem heeft vastgesteld overleggen wij met u hoelang de reparatie naar verwachting duurt. Ook krijgt u vrijblijvend een prijsopgave. Het kan zijn dat er onderdelen besteld moeten worden. Afhankelijk van levertijden maken wij een reparatie afspraak met u. Dit indien u akkoord bent met de prijsopgave en omschreven werkzaamheden. Soms is een reparatie ook direct mogelijk. Wij zullen altijd streven naar een passende oplossing.
Ja, CHECK kan u zeker een passend bandenadvies op maat geven. Elke auto, rijstijl en het aantal gereden kilometers vraagt om een weloverwogen keuze voor uw autobanden.

U bent altijd welkom, echter raad CHECK het af om uw kinderen mee te nemen naar de werkplaats i.v.m. de potentiële gevaren. Betreden van de werkplaats is op eigen risico. Wel kunt u samen wachten in ons kantoor als u dit wilt, onder het genot van een kop koffie of thee.

Ja dit kan en is ook voordeliger voor u als klant. Zie Services voor meer info.

Online kunt u betalen met Ideal, op locatie kunt u betalen met uw pinpas, contant geld en per bankoverschrijving. Creditcards accepteren wij niet als betaalmiddel. 

Ja, u krijgt als zelfstandig ondernemer altijd een BTW factuur bij ons.

Uw reparatie afspraak (niet zelf sleutelen)

Vul hier uw gegevens in, we reageren meestal binnen een paar uur.

Bel direct 026 3826001

Wilt u een werkplek reserveren? klik dan hier

Het kan zijn dat we druk zijn en niet de telefoon opnemen, laat je naam en telefoonnummer achter dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug.