Maak een online afspraak

Het verhaal over check

Het bedrijfsidee is ooit begonnen als een jongensdroom van mij, Serge Bagarian. Al jaren werk ik met plezier aan auto’s, en deel ik die passie en kennis graag met anderen in mijn eigen bedrijf.

Zeker in een tijd waarin veel mensen het met minder moeten doen, is een eerlijk en goed advies of helpende hand wat mensen nodig hebben. En daarom heb ik besloten om een garage te openen waar de klant niet alleen koning is, maar ook zelf de regie in handen heeft. Een plek waar passie en kennis en mensen samenkomen om iets moois te maken van hun voertuig. Groot of klein, jong en oud iedereen is welkom, auto en eigenaar of medevakman, er is een plek en passende service voor iedereen en elk budget!

CHECK is een garage met een unieke bedrijfsformule, een garage die samen met u (i.p.v. voor u) naar het budget en de werkzaamheden kijkt, om vervolgens in overleg een passende oplossing te vinden.

Wat CHECK doe het zelf garage uniek maakt is de combinatie van aangeboden services onder één dak. Zo kan de echte autoliefhebber of doe-het-zelver naar hartenlust zelf sleutelen op een van de hefbruggen of gebruik maken van de andere werkplekken en services.

Maar dat is niet het enige wat deze garage te bieden heeft, ook kan men bij CHECK de auto laten voorkeuren voor de APK, banden en onderdelen kopen en vervangen, poetswerkzaamheden en auto reparaties uitvoeren. Dit alles vindt plaats in de ruime bedrijfshal van een schitterend nieuwbouw pand, waar vakman en servicegerichte werkplaats met vier verhuur- hefbruggen en gereedschap staan te wachten om gebruikt te worden door u! U bent van harte welkom om zelf te ervaren dat(of) CHECK ook echt dé plek is voor u en uw auto!

Uw reparatie afspraak (niet zelf sleutelen)

Vul hier uw gegevens in, we reageren meestal binnen een paar uur.

Bel direct 026 3826001

Wilt u een werkplek reserveren? klik dan hier

Het kan zijn dat we druk zijn en niet de telefoon opnemen, laat je naam en telefoonnummer achter dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug.