Maak een online afspraak

Check onze huisregels

Starten met werken kan pas als u zich eerst meld bij een CHECK- medewerker die u een hefbrug, staplek of gereedschap toewijst voor gebruik. Ook als u klaar bent dient u zich te melden bij dezelfde medewerker waar u zich ook heeft gemeld bij aanvang. Dan voldoet u uw rekening in een keer op kantoor. Zowel Cash geld als met pin of mobiel betalen is mogelijk, met creditcard u niet betalen bij CHECK.

Werken bij CHECK is altijd op eigen risico

Werkplekken dienen schoon en opgeruimd achtergelaten te worden wanneer u klaar bent met uw werkzaamheden. Indien dit niet gebeurd brengt CHECK een schoonmaaksom in rekening van € 20,00.

Gereedschap dient na gebruik afgegeven te worden bij een CHECK-medewerker, die vervolgens uw geleende gereedschap controleert op complete inhoud en eventueel kapot gereedschap.

Als u extra gereedschap nodig heeft en erbij wilt huren, kan dit uiteraard. CHECK vraagt u om in dit geval eerst melding hiervan te maken bij ons, alvorens het zelf zomaar te pakken. Zo houden wij het overzicht over wie waar mee werkt.

Indien na controle er iets niet compleet is wordt een bedrag in rekening gebracht per missend onderdeel. Zodat CHECK de gereedschapswagen weer gebruiksklaar kan maken voor de volgende gebruiker.

Geleend gereedschap van CHECK uitlenen aan derden die ook werkzaam zijn binnen de werkplaats is op eigen risico. Als er onverhoopt iets kapot gaat of kwijt raakt rekend CHECK dit aan u door.

Onderdelen kunt u bij de balie bestellen, of kopen als het om kleinere onderdelen zoals klein materiaal gaat.

Hefbruggen, gereedschap en staplekken worden per uur verhuurd, dus ook al werkt u minder dan 60minuten, u betaald altijd het standaard tarief van minimaal 1 uur hefbrughuur, of 1 uur gereedschap huur of 1uur staplek.

Check Corona regels

Verantwoord werken in ons bedrijf tijdens de Corona periode is alleen mogelijk als we allemaal samen opletten op onze werkwijze en omgang met elkaar.
Bij een nieuwe aanscherping van de maatregelen door de overheid, zullen wij hun advies opvolgen en onze huisregels hierop aanpassen. Wij vragen u vriendelijk om u te houden aan deze maatregelen zodra ze ingaan.

Check Restmaterialen afvoer regelgeving

Indien u bij het repareren van uw voertuig restafval heeft ( zoals oude onderdelen, verpakkingsmateriaal, te weten karton, plastic e.d., of als u na het schoonmaken van uw auto interieur afval kwijt moet) dan kunt u dit inleveren bij CHECK tegen een kleine toeslag van €5,00. Ter voorkoming van zwerfafval en vervuiling van de werkplek.

Check Milieu regelgeving

Verwijderen van gebruikte olie en oliefilters afkomstig uit uw voertuig mag u niet zelf afvoeren. Maar dit blijft bij CHECK in daarvoor bestemde opslag dan wel olie opvangbak. Ook brengt CHECK een toeslag olieafvoer in rekening bij u, te weten €10,00 per auto voor de olie, plus afvoerkosten oliefilter a €5,00 per filter. Zowel Cash geld als met pin of mobiel betalen is mogelijk, met creditcard u niet betalen bij CHECK.

Uw reparatie afspraak (niet zelf sleutelen)

Vul hier uw gegevens in, we reageren meestal binnen een paar uur.

Bel direct 026 3826001

Wilt u een werkplek reserveren? klik dan hier

Het kan zijn dat we druk zijn en niet de telefoon opnemen, laat je naam en telefoonnummer achter dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug.